Ligging

Kindvriendelijk

Honden

Weer

Omgeving

De prachtig gerestaureerde 'tanya' (hongaars voor kleine hoeve) is gelegen in het dorpje Bokros in Zuidoost Hongarije.  U verblijft in een volledig vrijstaande woning te midden van de natuur langs een berijdbare zandweg, rust & privacy verzekerd. De woning is gelegen tussen de vlakke wijnvelden en weilanden, kortom natuurliefhebbers kunnen hier prachtige wandelingen maken.

Gezinnen met kinderen kunnen hier ook een zalige en veilige vakantie beleven: het privé zwembad in de tuin is omheind en u kan gebruik maken van een plonsbadje, kinderbed, kinderbad en kinderstoeltje.

Honden zijn van harte welkom en trouwens gratis toegelaten in de vakantiewoning en kan u zorgeloos laten rondlopen in de omheinde tuin.  In de tuin kan jullie viervoeter genieten van een eigen hondenzwemvijver.  Op slechts 1 km van de woning is er ook een zwemgelegenheid voor honden.

Het mediteraans klimaat is heerlijk: van mei tot september is het er mooi, warm weer.

Op 10 km ligt het stadje Csongrád, waar u supermarkten, tea-rooms en speelpleintjes vindt en waar 3 keer per week een groentenmarkt is.

In Csongrád is er een zandstrand met verschillende drink-en eetstalletjes.

Nabij Csongrád is ook van alles te beleven, te bereiken met de wagen: een manège, aquapark, avonturenpark, paardenshow en nog veel meer.  Alle details hierover vindt u terug in de vakantiewoning.

Een videoimpressie van Csongrád ziet u hieronder: